Letűnt idők fantasztikus épületgépészeti tárgyai a GéPéSZ Múzeumban.  

Telefon: +36-20/999-8070

 

Blog

Gépész Múzeum a Gépész Expo-n

2022.11.08 14:17
Gépész Múzeum a Gépész Expo-n

Partnereink számára nem ismeretlen a Gépész Expo rendezvényünk, mely egy remek alkalom, hogy találkozzanak egymással a szakma képviselői. Múzeumunk minden alkalommal kitelepül erre a rendezvényre.

Gépész Expo - a szakma egyik legsikeresebb rendezvénye

Az évente megrendezésre kerülő Gépész Expo lehetőséget teremt a változások átbeszélésére, az új termékek bemutatására, a mélyebb műszaki tartalmak megismerésére és a kötetlen beszélgetésekre is, egy szép és igényes környezetben.
11 alkalommal a lajosmizsei Geréby Kúria, majd 2022-ben Budapesten a Vasúttörténeti Park adott otthont a nagyszabású rendezvénynek.

Évente mintegy 1500-1600 vendég a három nap alatt, 30-40 gyártó, nagyszerű gasztronómiai élmények.

Az évek alatt a Gépész Expo talán nem túlzunk vele, de a szakma egyik legsikeresebb rendezvényévé avanzsált.

 

Már hagyomány, hogy a Gépész Múzeum is helyet kap a Gépész Expo-n

Épületgépészeti régiségek, fürdőszobai tárgyak, ipari régiségek, mérő és számoló eszközök, papír dokumentumok és szerszámok sora díszíti évről-évre kitelepült kiállításunkat.

Különösen büszkék vagyunk közel 10 éves gyűjtőmunkánk eredményére, hiszen a felajánlások jó része közvetlenül kivitelező/viszonteladó Partnereinktől érkezett.

 

 

A Gépész Expo kitűnő lehetőség a találkozásra, itt ugyanis évente egy alkalommal ünnepélyes keretek között tudunk köszönetet nyilvánítani a cégcsoport nevében a beérkező felajánlásokért.

Kovács Ferenc tulajdonos - a Gépész Múzeum mentora -személyesen szólítja meg ilyenkor gyűjteményünk támogatóit és oklevéllel köszöni meg, hogy gyarapították a tárlatot.

Megtisztelő, hogy mások számára is fontos ez a kezdeményezés és, hogy közösen állíthatunk emléket a szakma régiségeinek!