Letűnt idők fantasztikus épületgépészeti tárgyai a GéPéSZ Múzeumban.  

Telefon: +36-20/999-8070

 

Blog

Múzeum alapítónk a GéPéSZ Holding

Molnár Anna
2022.10.26 10:19
Múzeum alapítónk a GéPéSZ Holding

Az Ép-Gépész Holding Kft. ma már mérföldkőnek számít a magyar épületgépész piacon, hiszen napjainkra Magyarország egyik legjelentősebb kereskedő cégévé nőtte ki magát a víz-gáz-fűtés technikai termékek piacán.

100%-ban magyar tulajdon

Manapság igazi unikumnak számít, hogy megalakulásától kezdve olyan beszerzési és értékesítési társulásként működik, amely 100%-ban magyar tulajdonosi körrel büszkélkedhet!

Dinamikus növekedés 

A cégcsoport évről-évre egyre nagyobb és nagyobb szeletet hasított ki a "víz-gáz-fűtés-hűtés piac tortájából". Számtalan gyártó legnagyobb magyarországi képvislete és legnagyobb üzleti partnere. 
Ma már országszerte 22 szakáruházunkban, több ezer négyzetméter eladótérben, 425 felkészült és szakmailag képzett kollégával várjuk vásárlóinkat.

Önálló központi logisztika

Modern logisztikai központjaink, több mint 37 000 m2-es területén képesek vagyunk befogadni, tárolni és hatékonyan mozgatni termékeinket, ezzel is biztosítva a gyors és rugalmas vevő kiszolgálást. 30 darabos teher gépjármű flottánkkal több ezer viszonteladó partner rendelését szállítjuk ki.  Szakmai portál és webáruház 

Webáruházunkat, a gepesz.hu-t úgy hoztuk létre, hogy minden célcsoport kiszolgálására alkalmas legyen, ennek megfelelően szoros összhangban működik az Axapta vállalatirányítási rendszerünkkel. 450 márka - 680 termékcsoport - 45 ezer termék található meg kínálatunkban. 

Kötelességünk a múlt megőrzése

A folyamatos fejlődés mellett mindig is fontosnak tartottuk a régi értékek továbbvitelét, azok megosztását is az utókorral. Éppen ezért közel 10 éve gyűjtőmunkába fogtunk.
Az évek folyamán mind több felajánlás érkezett, így idővel megalapítottuk Gépész Múzeumunkat a kecskeméti szakáruházunk berkein belül.

Mint ahogy az weboldalunkon a is látható, múzeumunkban épületgépészeti régiségek, fürdőszobai tárgyak, ipari régiségek, mérő és számoló eszközök, papír dokumentumok és szerszámok kaptak helyet, melyek megőrzése kiemelten fontos számunkra, hiszen csak így tudjuk tovább vinni a szakmai múlt értékeit.